Simpson Protocol

Wil je jouw enorme kracht en de stille genezing diep binnenin jezelf ervaren?

Wil je in controle zijn tijdens je veranderwerk en vind je privacy belangrijk wanneer je in hypnose bent?

Heb je een probleem waarover je niet wilt of kunt praten omdat je je ervoor schaamt of omdat je je schuldig voelt?

Dan is het Simpson Protocol iets voor jou!

Het Simpson Protocol is een doorbraak in hypnose en is ontwikkeld door de Canadese Ines Simpson.


Het Simpson Protocol maakt het mogelijk om in de Esdaile staat (diepe staat hypnose) therapeutisch te werken.

De Esdaile staat werd vroeger alleen gebruikt voor natuurlijke verdoving. Deze staat kon toen niet voor therapie gebruikt worden omdat mensen liever niet willen communiceren wanneer ze in deze zeer fijne staat zijn. Ines ontdekte hoe je wel  kunt communiceren in deze diepste staten van hypnose. Ze ontving hiervoor de internationale ISO 9001 gecertificeerde Pioneer Award 2014 in Zurich.

Het Simpson Protocol is heel effectief omdat het werkt met jouw hoger bewustzijn, dit is het allesomvattende en wetende deel diep in jou. Het staat met alles en iedereen in verbinding en zorgt voor jou allerbeste welzijn. Als een hypnotiseur slechte intenties heeft is er geen contact mogelijk omdat je hoger bewuste dit weet. Hierdoor is het de meeste veilige manier van therapie, waarbij je niet over je probleem hoeft te praten en alles privé kunt houden. Je hogerbewuste weet precies op welk niveau je genezing nodig hebt en lost het op de juiste manier voor je op.

Het Simpson Protocol is hypnose op een holistische manier. Holistisch betekent alles in het geheel van iets .. lichaam, geest en ziel zijn één geheel en staan met elkaar in verbinding.

Je geneest jezelf op alle niveaus .. fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielniveau.

Met het Simpson Protocol kun je de diepste trauma’s  opsporen en neutraliseren en de meest positieve oplossingen zoeken, zonder dat iemand weet wat het probleem is. De communicatie verloopt via vingersignalen waardoor je bijna niet hoeft te praten, zo maak je de verandering van binnenuit. Je doet zelf het innerlijke werk en de hypnotiseur begeleid het proces om het probleem op te lossen, wat het ook mag zijn. Dit haalt het bewuste en oordelende brein van de hypnotiseur uit het proces. Zo kan er opgelost wordt wat er opgelost mag worden, op de juiste tijd en op de meest juiste manier. Dit specifieke probleem wordt compleet opgelost doordat alles wat met dat probleem verbonden is, samenwerkt of beïnvloed wordt losgekoppeld en losgelaten.

Het is dan ook voorgoed verdwenen. De resultaten zijn echt geweldig!

De keuze is aan jou!

                                                                                                                       Afspraak maken