Testimonials

Ik had een hele lange tijd last van slapeloosheid en nachtmerries, en angstaanvallen en voelde me op veel plaatsen niet veilig. Dit kwam door een trauma op 11 jarige leeftijd. Ik werd gediagnosticeerd met PTSS. Ik hoorde van een vriendin dat hypnotherapie heel goed kan werken bij psychische klachten. Ik maakte een afspraak en heb een SP sessie gedaan omdat ik niet meer over mijn problemen wilde praten. Wat voelt hypnose lekker zeg!

Na de sessie is mijn angst veel minder en is mijn slaapritme normaal. Ik heb het nu het gevoel alsof ik mijn leven weer mag leven i.p.v overleven. Binnenkort mag ik mijn medicijnen langzaam af gaan bouwen dus dat is goed nieuws.

Over een maand heb ik de tweede SP sessie en gaan we kijken wat er nog meer opgeruimd mag worden. Ik kan in woorden niet uitdrukken hoe blij ik me nu voel.  Hypnose helpt me echt omdat ik nu al voel dat ik op de goede weg ben. Ik had het veel eerder moeten doen.

Dank je voor je goede begeleiding. Ik kijk nu al uit naar de tweede sessie.

Joyce


 

Als dingen niet gingen zoals ik wilde dan kon ik in woede uitbarsten. Ik wist wel dat het anders moest maar het gebeurde gewoon en ik wist niet hoe ik het kon veranderen.

Op een verjaardagsfeestje raakte ik in gesprek met Jolanda en ze vertelde me dat je gedrag heel makkelijk kunt veranderen met hypnose. Mijn interesse was gewekt en maakte een afspraak. Ze heeft in de eerste sessie een symbolenreis met me gedaan en ging eerst naar een plek waar ik me veilig voelde. Hierna gingen we naar een andere ruimte waar een symbool voor me was, die me iets wilde vertellen. Dit symbool heeft me rust gebracht. Tijdens de tweede sessie heb ik nieuwe manieren gevonden om beter om te gaan met boosheid  en in de laatste sessie zijn de dingen die nog opgeruimd moesten worden gedaan.

Ik merk nu dat ik geen woede meer voel opkomen waardoor ik beter kan luisteren en communiceren. Ik voel me goed en ben een leukere vader en echtgenoot. Echt top!

Thx

Thomas


 

Je vroeg me of ik mijn ervaring wilde delen en dat doe ik graag.

Al heel lang had ik angst om over te moeten geven. Ik was bang om misselijk te worden en werd misselijk van de angst. Hierdoor ging ik situaties vermijden waarvan ik dacht dat ik ziek zou kunnen worden. Niet meer avondje stappen. Niet meer uit eten. Het werd zo erg dat als iemand  anders buikgriep had ik al aan de beschuit zat zodat ik het niet zou krijgen. Ik ben nu op een leeftijd dat ik graag kinderen wil en die zijn vaak ziek. Daarom wilde ik van deze angst af en besloot om hypnose te proberen.

Nu merk ik dat de focus niet meer op het voorkomen ligt waardoor de misselijkheid is verdwenen. Ik ben nog niet ziek geweest dus weet nog niet hoe ik dan reageer maar ik ga de situaties niet meer uit de weg. Echt tevreden met deze uitkomst.

Sanne

Al  jaren kampte ik met vermoeidheid en pijnklachten en leek wel een verhaal zonder einde, zeker als je van je artsen te horen krijgt dat je maar met je klachten moet leren leven. Echter nam ik daar geen genoegen mee. Zeker omdat ik meer uit mijn leven wil halen en weer meer in het dagelijkse leven wilde kunnen. 

Jolanda kende ik al dus was het voor mij vertrouwd om bij haar in hypnose te gaan. Tijdens het voorgesprek prikte ze al snel door mijn probleem heen en kwam ze achter de verborgen overtuigingen, hoe ik over mezelf dacht en wat er onder de pijn en vermoeidheid lag. Heel knap dat ze zo snel daar doorheen wist te prikken. Ze heeft een hele andere manier van vragen stellen en je hoeft geen lange gesprekken te voeren. Dat is echt heel fijn want dat had ik al genoeg gedaan in het verleden, zonder echt resultaat.

De hypnose was heel fijn en heel diep. Wat voelde ik me heerlijk en vrij van pijn toen ik in hypnose was. Sommige vragen die ze in hypnose stelde snapte ik niet en toch gaf mijn Hoger Bewuste antwoord. Heel bijzonder!

Jolanda neemt de tijd en geeft duidelijke uitleg. Ze werkt samen met jou door het probleem heen. Ze bijt zich erin vast en laat pas los als ze er zeker van is dat het opgelost is, haha. Op een hele liefdevolle, respectvolle manier. Niets is vreemd of gek en kon mij volledig uiten bij haar.

Ik was mezelf aan het straffen als ik me moe voelde. Door Jolanda zag ik in dat dat onzin is, dat ik dat mocht loslaten en dat het okè is om jezelf soms moe te voelen. 

Nu, na de sessies voel ik me lichter, heb ik veel meer uithoudingsvermogen. Als ik moe ben sta ik mezelf toe om pauze te nemen en ga ik de zelfhypnose doen die ze me aangeleerd heeft. Kortom ik heb nu meer energie waardoor ik meer kan doen op een dag en dat is heel fijn want dat id wat ik wilde.

Ik zou Jolanda zeker aanbevelen. Vooral omdat je makkelijk, snel en ontspannen van je probleem af kan komen, net zoals ik. Ik heb zelfs al iemand naar haar doorverwezen.

Jolanda, dank je wel. Je bent een topper.. 

Bianca

Ik had gezocht op het internet voor behandeling woede uitbarstingen en kwam bij jou terecht. De uitleg en informatie kwam overeen met mijn probleem. Ik had  last van plotselinge en heel heftige woede uitbarstingen. Door de behandeling ben ik nu veel rustiger en kan ik alles een plaats geven. Ondanks dat ik nu in een drukke periode ben aanbeland, heb ik nog geen uitbarstingen gehad. Ik kan zelfs mijn eigen omgeving opvangen tijdens moeilijke zaken. Het gaat nu heel goed met mij want ik heb nu veel meer rust en kan alles een plaats geven. Het stapelt zich niet meer op om tot een uitbarsting te komen.

De eerste sessie bestond uit het verwijderen van meerde blokkades, maar de tweede en derde verliepen hierdoor zeer goed. Het was wel een beetje vreemd voor me omdat ik deze therapie nog nooit had gedaan. Ik kan niet precies uitleggen wat het precies met je doet maar ik ben zeer tevreden. Dit had ik al jaren eerder moeten doen.

Deze SP-methode met mijn Hoger Bewuste, werkt voor mij. De Psychiatrie en Medicijnen hadden niet geholpen. 

Nogmaals bedankt!

Sjack